Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΘΑ ΕΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ SHREK;

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ

Αν και έχουν περάσει περισσότερα από 20 χρόνια από την πρώτη ταινία Shrek και η δημοφιλία της δεν έχει ξεθωριάσει. Τώρα, οι θαυμαστές των ταινιών μπορούν να έχουν και εμπειρία ενός από τα πλέον εμβληματικά σκηνικά της σειράς ταινιών.
Το Shrek’s Swamp, ένα μικρό σπίτι με οικοδεσπότη τον Donkey, ενόσω ο Shrek λείπει για το Halloween, περιγράφεται ως «ένα κοντόχοντρο, απομονωμένο καταφύγιο κατάλληλο για έναν δράκο που επιζητά μοναξιά». Και η Airbnb προσφέρει δυνατότητα διαμονής σε μια αναδημιουργία αυτού που έχουμε δει στις ταινίες κινούμενων σχεδίων.

Όπως το πρωτότυπο, αυτή η εκδοχή στις τρεις διαστάσεις είναι μια χωριάτικη καλύβα κάτω από τις ρίζες ενός ασυνήθιστα μεγάλου κομμένου κορμού. Μπροστά, πολλές πινακίδες που προειδοποιούν για την παρουσία ενός δράκου και ένα υπαίθριο ντους. Μέσα, γοητευτικός διάκοσμος με ξύλινα έπιπλα και περισσότερες ρίζες δέντρων να απλώνονται στους τοίχους και στο ταβάνι καθώς και ένα χουχουλιάρικο τζάκι δίπλα στο τραπέζι για φαγητό.

«Φωλιασμένο βαθιά μέσα στα δάση των Highlands της Σκωτίας και με όλες τις ανέσεις που ο Shrek έχει συγκεντρώσει στο διάβα των χρόνων, προσφέρει ένα ησυχαστήριο μοναδικό. Αυτή η όλο λάσπη, καλυμμένη με βρύα και τροφοδοτημένη με θολό νερό όαση είναι ένα τέλεια ζεστό μέρος για να δραπετεύσει κανείς από τη ζωή στο χωριό και να αγκαλιάσει την ομορφιά της φύσης» αναφέρεται στην αγγελία.

Πως να κάνεις κράτηση

Το Shrek’s Swamp θα είναι διαθέσιμο προς ενοικίαση από τις 13 Οκτωβρίου στις 6 μ.μ. BST στη διεύθυνση airbnb.com/shrek. Οι επισκέπτες είναι υπεύθυνοι για το ταξίδι τους από και προς τη Σκωτία.

Για να τιμήσει τις όμορφες παιδικές αναμνήσεις που διαρκούν μια ζωή, η Airbnb δηλώνει μάλιστα πως θα κάνει μια μεγάλη δωρεά στο Παιδικό Φιλανθρωπικό Ίδρυμα HopScotch , το οποίο είναι γνωστό για την προσφορά του στα πιο ευάλωτα και μειονεκτούντα παιδιά της Σκωτίας.

ΑΛΛΑ NEWS-COMMENTS

ΟΙ 3 ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΚΕΛ… ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΟ ΑΚΕΛ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ

Δεν ξέρω πόσο έξυπνο είναι εκ μέρους του ΑΚΕΛ με αφορμή τον διορισμό του...

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: «Ο ΚΥΠΡΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΙΒΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΤΙΒΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ»

Η ‘’Πολιτιστική Επιστημονική Ένωση Γυμναστών Κύπρου’’, με την ευκαιρία τηςκυκλοφορίας του βιβλίου του επίτιμου...

ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΕΛΑΜ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Ρατσιστές, σεξιστές, υπόδικοι και θαυμαστές του Χίτλερ και του Μουσολίνι μεταξύ των ομιλητών που...

ΖΗΤΟΥΝ ΨΗΦΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ…ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΕ

Στην παρουσίαση των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΑΚΕΛ, ο ΓΓ του κόμματος, επέλεξε να ξεκινήσει...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...